Hozzávalók:1/2 kg csirkemáj,20
dkg gomba,1 fej vöröshagyma,1 fehér
paprika,1 paradicsom,só,bors,pirospaprika,1 csomag „pörkölthöz
való tészta
Elkészítés: A megtisztított
májat vékony csíkokra vágjuk,a gombát szintén. A vöröshagymát
apró kockákra vágjuk,és pörkölt alapnak elkészítjük. A
paprikát,paradicsomot,szintén apró kockákra vágjuk,és a
hagymára tesszük. A gombának,és a májnak is nagyon rövid az
elkészítési ideje,ezért akár egyszerre rátehetjük az alaposan
összeforralt alapra. Megfűszerezzük,és zsírjára sütjük. Nem
kell sűríteni,mivel a májból akaratlanul is morzsálódik szét
annyi,ami besűríti a mártást. Aki szeretné,tejszínnel
dúsíthatja. Kifőzött tésztával tálaljuk.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése