Hozzávalók: 1 nagyobb karfiol,40 dkg
gomba,1 nagy vöröshagyma,olaj,pirospaprika,2 gerezd fokhagyma,2
szem paradicsom,2 fehér paprika,só,őrölt bors
Elkészítés:A gombát alaposan
megmossuk,megpucoljuk,és feldaraboljuk. A megmosott karfiolt
rózsáira szedjük.
Az olajat felforrósítjuk,rádobjuk az
apró kockákra vágott hagymát,paprikát,paradicsomot,és
összepároljuk. Megszórjuk pirospaprikával,és ráöntjük a
gombát, és a karfiolt .Sóval,borssal ízesítjük,aki
fűszeresebben szereti,az tehet rá még majoránnát,ételízesítőt
is. Addig pároljuk ,amíg a karfiol megpuhul.
Tejföllel
leöntve galuskával tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése