Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj,25 dkg rizs,1
csomag fagyasztott mexikói zöldségkeverék10 dkg reszelt sajt
vöröshagyma,olaj,só ,bors
Elkészítés:
A csirkemájat csíkokra vágom. A
vöröshagymát üvegesre pirítom. Hozzáadom a májat. Pici só és
bors mehet rá. Párolom fedő alatt.
Közben 25 dkg rizst üvegesre pirítok. 5 dl vízzel felöntöm, sóval meghintem, és fedő alatt kis lángon párolom,majd sütőbe téve készre párolom.
1 csomag mexikói zöldségkeveréket ,vagy bármilyen zöldségeket olajon megpárolok, kevés sóval megszórom. Ne legyen puha!
Ráöntöm a májra a rizst és a zöldségeket. Kikent tűzálló tálba simítom,ráreszelem a sajtot,és addig hagyom a sütőben,amíg a sajt ráolvad.
Közben 25 dkg rizst üvegesre pirítok. 5 dl vízzel felöntöm, sóval meghintem, és fedő alatt kis lángon párolom,majd sütőbe téve készre párolom.
1 csomag mexikói zöldségkeveréket ,vagy bármilyen zöldségeket olajon megpárolok, kevés sóval megszórom. Ne legyen puha!
Ráöntöm a májra a rizst és a zöldségeket. Kikent tűzálló tálba simítom,ráreszelem a sajtot,és addig hagyom a sütőben,amíg a sajt ráolvad.
Ha
sietünk,akkor mindent pároljunk készre tálalás előtt,és akkor
reszeljük rá a sajtot,így is ráolvad a forró ételre -:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése