Hozzávalók:
6 fej hagyma,liszt,3 -4gerezd
fokhagyma,só,bors,húsleveskocka,olaj,
A tetejére:
pirított kenyérkocka,reszelt sajt
Elkészítés:
A hagymát karikára vágod, majd
olajon elkezded pirítani. Kicsit később, hogy meg ne égjen,
hozzáadod a fokhagymát is, és együtt pirítod tovább. Ha
megpirult, rászórod a lisztet, kissé összeforgatod, majd
felengeded vízzel. Beleteszed a fűszereket és a húsleveskockát.
Addig főzöd, míg teljesen megpuhul (szét is lehet főzni).
Ha megfőtt, leturmixolod, pirított
kenyérkockával ,(2 szelet kenyeret felkockáztam,és üres
serpenyőben meg pirítottam) és reszelt sajttal tálalod.
Most
készítettem először,és meglepően finom lett :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése