Hozzávalók (2 személyre):
4 szelet karaj,1 doboz bébi
spenót
(friss a Lidl-ből),3 gerezd fokhagyma,só ,bors,zsír,a
panírozáshoz:
liszt,tojás,zsemlemorzsa
Elkészítés:
A karaj szeleteket kiklopfoljuk,és
mind a két oldalát
sózzuk,borsozzuk.
Pici zsíron megfuttatjuk
az apróra vágott
fokhagymát,rádobjuk a
spenótot,pár perc alatt összeesik.
rögzítjük.
Bepanírozzuk,és közepesen
forró olajban piros ropogósra
sütjük.
A töltelék itt is saját ízlés szerint,a spenótot,amikor a húsra halmoztuk,még ízesíthetjük oregánóval,tehetünk rá egy-egy szelet sajtot,sonkát,de így is nagyon finom lett.
A töltelék itt is saját ízlés szerint,a spenótot,amikor a húsra halmoztuk,még ízesíthetjük oregánóval,tehetünk rá egy-egy szelet sajtot,sonkát,de így is nagyon finom lett.