2012. június 23., szombat

Borzacska



Hozzávalók 3 személynek:A bundához: 330 g reszelt burgonya  3 db egész tojás  10dkg  búzaliszt őrölt  bors  kevés só 3 gerezd fokhagyma   petrezselyem zöld,1/2 kg csirkemell filé
A tálaláshoz:
Tejföl reszelt trappista sajt
A körethez:
főtt rizs
Elkészítés: A hámozott, megmosott burgonyát lereszeljük le.
Hozzákeverjük a tojást, a lisztet, ízlés szerint sót, borsot, összetört foghagymát, aprított petrezselymet, majd alaposan összekeverjük. A csirkemellet kiklopfoljuk. Sóval megszórjuk, vékonyan belisztezzük .Bepanírozzuk a krumplis keverékkel,és közepesen forró olajban kisütjük.



Tejföllel,reszelt sajttal és főtt rizzsel tálaljuk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése