Amikor ráérek,leírom és lefényképezem azt amit éppen főztem,sütöttem.Próbáld ki,hátha ízlik neked is,sok sikert!
2012. június 18., hétfő
Meggyszósz
Hozzávalók: ½ kg meggy,cukor ízlés szerint,3 evőkanál liszt,1/2 l liszt,szegfűszeg
Elkészítés: A meggyet annyi vízzel tesszük fel főni,amennyi ellepi. Beletesszük a cukrot,szegfűszeget. Kezdhetjük a habarást elkészíteni,mert a meggy nagyon gyorsan megfől. A lisztet csomómentesen egy kancsóban elkeverjük a tejjel,majd a meggybe csorgatjuk.Folyamatos kevergetés mellett forraljuk fel.
Sült húsok köreteként kínáljuk,de magában is nagyon finom,hidegen a nyári hőségben J
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése