2012. november 11., vasárnap

Gombás,húsos lepény

Hozzávalók:
Tésztához:30 dkg liszt,1/2 cs élesztő,1 dl tej,1 kiskanál cukor,1 kiskanál só,2 ek olaj







Feltét:30 dkg főtt tarja, 10 dkg vegyes gomba,10 dkg sajt,milánói mártás


A tészta hozzá valóiból pizza tésztát készítünk. Amíg a tészta kel,összeszeleteljük a tarját, a vegyes gombát,és lereszeljük a sajtot. Amikor a tészta megkelt,tepsi nagyságúra nyújtjuk,vajjal kikent tepsibe tesszük. Megkenjük  bolonyai vagy milánói  üveges mártással,(ízlés szerinti mennyiséggel),és meszórjuk előbb a tarjával,majd a gombával. A fele lereszelt sajtot rászórjuk,és betesszük 190 fokon előmelegített sütőbe sülni.Amikor félig megsült,rászórjuk a maradék sajtot,és készre sütjük.
Jó étvágyat!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése