Hozzávalók: 10dkg
bacon szalonna,1 fej vöröshagyma,40 dkg darált hús,1 csokor zeller,1
doboz paradicsompüré,,só bors,pirospaprika,50dkg gnocchi,15 dkg
trappista,4 db tojás
Elkészítés: Kockára
vágom a bacont,megpirítom,és ráteszem az apróra vágott
vöröshagymát,megpároljuk,és rátesszük a darált húst. Ekkor teszem rá a
pirospaprikát,sót(óvatosan mert a bacon is sós),borsot,és megpirítjuk.
Ezután beletesszük az apróra vágott zellert,a paradicsompürét,és
felöntjük egy kis vízzel. Kb 20-25 percet pároljuk .Kifőzzük a gnocchit,
leszűrjük,és összekeverjük a
tojás és a fele reszelt sajttal,majd a darált húsos keverékkel
.Előmelegített sütőben kb. fél óráig sütjük. 10-15 perc körül a maradék
sajttal megszórjuk,és ezzel sütjük készre.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése