Hozzávalók:1 kis fej kelkáposzta, 1 vöröshagyma
(kicsi),3 öklömnyi krumpli,kevés olaj,4darabos
virsli(frankfurti),liszt,pirospaprika,só,bors, petrezselyem levél
Elkészítés: A
megreszelt vöröshagymát egy kevés olajon megdinszteljük,(üvegesre
pároljuk) rátesszük a megpucolt ,apró kockára vágott
krumplit,fűszerezzük,felöntjük vízzel,hogy leves mennyiséget kapjunk.
Beletesszük a csíkokra vágott kelkáposztát. Amíg fő,pici olajon
megpirítjuk a karikára vágott virslit,amit megszórunk egy evőkanál
liszttel,és piros paprikával. A készre főzött levesbe öntjük,és
összeforraljuk. Díszíthetjük petrezselyem levéllel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése