Amikor ráérek,leírom és lefényképezem azt amit éppen főztem,sütöttem.Próbáld ki,hátha ízlik neked is,sok sikert!
2012. május 13., vasárnap
Sült tarja
Hozzávalók: 1 kg csontos tarja,pác: vöröshagyma,mustár,só,bors,fokhagyma,olaj
Elkészítés:A vöröshagymát felszeletelem ,a fokhagymát nyomón átpréselem,a többi hozzávalóval összekeverem,é a húsra kenem,a hagyma szeleteket rápakolom,és a hűtőben lefedve pácolom.
Sütés előtt a széleit bevagdosom,és hirtelen a két oldalát átsütöm. Majd a sütőben lefedve 40-50 percig sütöm. Közben többször megfordítom,és az utolsó 10-15 percben pirosra pirítom.
Párolt rizzsel,zöldség körettel tálalom.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése